Smartfan, den smarteste ovnsviften hittil. Smartfan LT er utgaven for ovner som har lav overflatetemperatur. Denne passer veldig bra på parafinovner, wallasovner, kleberstensovner etc.

Selges kun i Henriksen Peisforum Oslo:

  • SF3071 Produktnummer
  • Hyttebua Leverandør

Smartfan, den smarteste ovnsviften hittil. Smartfan LT er utgaven for ovner som har lav overflatetemperatur. Denne passer veldig bra på parafinovner, wallasovner, kleberstensovner etc.

Selges kun i Henriksen Peisforum Oslo:
Les mer

Produktbeskrivelse

Smartfan, den smarteste ovnsviften hittil. Smartfan LT er utgaven for ovner som har lav overflatetemperatur. Denne passer veldig bra på parafinovner, wallasovner, kleberstensovner etc.Viften har en starttemperatur på 45 grader når det er 15 grader i rommet. viften tåler max 190 grader og må ikke brukes på vanlige svartovner ol.

Er du usikker har vi termometer du kan måle verflatetemperaturen med!Smartfan gir enda bedre fordeling av varmen fra vedovnen. Én vifte båser forover og den andre vifta blåser på tvers, gjenom et rør. Ikke bare bedrer det varmefordelingen, men vifta i røret kjøler også ned overdelen av vifta slik at varmeforskjellen blir høyest mulig og derved også mest mulig strøm til viftene.

Smartfan har i motsetning til sine konkurrenter to vifter, ikke bare en.

Driver effektivt varm luft inn ioppholdsrommet. Smartfan økovifte er et unikt produkt som vil gi deg stor glede og nytte.Smartfan eren selvgående, ren, stille og effektiv varmespredende vifte som øker komforten ogsparer forbruket av ved og brensel. Smartfan produserer sin egen strøm ved hjelp av ildstedets varme overflate. Det termoelektriskeelementet produserer strøm til å drive to vifteblader som igjen fordelervarmenfra ildstedet effektivrundt i rommet. I stedet for at varmen umiddelbart stigermottaket, blir den drevet direkte inn i oppholdsrommet ved hjelp av to vifteblader.Smartfanfungerer på ett meget enkelt prinsipp, jo varmerer bunnen er og kalderetoppener,desto mer strøm blir produsert og mer varme blir fordelt. Smartfans unike konstruksjon gjør viften til markedets klart mest effektive økovifte.Den øverste viften har to funksjoner. Den kjøler ned toppen av viften samtidig somden fordeler varm luft sideveis inn i rommet. Viftebladet i front er aerodynamisk utformetog sprer varme på en meget effektivmåte rett ut i rommet. Smartfan økovifteharkapasitet til å sirkulere hele 342 m³varmluft pr. time.Uten SmartFan.

Vekt 1 kg B D H: 20 cm 14 cm 22 cm Luftstrøm:342 m³/t Temp:45-190

Smartfan HT

Selges kun i Henriksen Peisforum Oslo: 

 
Ecofan 812 BBX, messing

Modell 812 er den største Ecofan viften som sparer mye ved og gir økt komfort. Dette er en videreutvikling av 802 med nytt design. Den transporteres mere luft på grunn av nytt design på bladet. Ecofan 812 fungerer også over et større temperaturområde. Den er laget for et temperaturområdet mellom 65 og 340 grader celsius. Den fungerer best ved rundt 200 grader celsius. Er du usikker på hvilken størrelse du trenger anbefaler vi at du kjøper 812 da begge er meget stille og forskjellen i størrelse og pris ikke er så stor. 

 
JOI lampe

Ved å sette et vanlig fire-timers te-lys inn i JOI vil den tenne 8 kraftige led-lys. Disse gir da et lysutbytte som er 18 ganger større! Og de lyser så lenge te-lyset brenner! JOI virker like godt ute som inne. Den virker faktisk bedre jo kaldere det er - det er temperaturforskjellen som skaper energien. Bør ikke settes rett ved en varm vedovn - og man må for øvrig være så forsiktig som man skal med levende lys.

JOI kan brukes med hode nede til områdebelysning, eller man trekker hodet opp og kaste lyset dit man vil ha det. Vi har fått meget god tilbakemelding fra allergikere som slipper å tenne mange stearinlys med påfølgende os på hytta. Du tror det ikke før du får se det 

 
Ecofan 806 XBX, sort

Nytt, elegant sort blad med to vinger. Modell 806 er laget for å imøtekomme ønsket om en vifte som kan brukes ved lavere overflatetemperaturer som f.eks kleberstein eller enkelte typer gass eller konveksjonsovner. 806 er laget for et temperaturområde mellom 60 og 150 grader. 

 
Smartfan HT

Selges kun i Henriksen Peisforum Oslo: 

 

×Tips en venn

Smartfan LT Smartfan LT Hyttebua

Send tipset til (din venns e-postadresse)

Din e-postadresse (IP: 54.243.17.113)

Din kommentar (valgfritt)
Minst et par ord, dersom du skriver noe

Sender, vennligst vent ..  Avbryt