Selges kun i Henriksen Peisforum Oslo:

  • SF3070 Produktnummer
  • Hyttebua Leverandør

Selges kun i Henriksen Peisforum Oslo:
Les mer

Produktbeskrivelse

Smartfan, den smarteste ovnsviften hittil. 

Det betyr enda bedre fordeling av varmen fra vedovnen. Én vifte båser forover og den andre vifta blåser på tvers, gjenom et rør. Ikke bare bedrer det varmefordelingen, men vifta i røret kjøler også ned overdelen av vifta slik at varmeforskjellen blir høyest mulig og derved også mest mulig strøm til viftene.

Smartfan har i motsetning til sine konkurrenter to vifter, ikke bare en.

Driver effektivt varm luft inn ioppholdsrommet. Smartfan økovifte er et unikt produkt som vil gi deg stor glede og nytte.Smartfan eren selvgående, ren, stille og effektiv varmespredende vifte som øker komforten ogsparer forbruket av ved og brensel. Smartfan produserer sin egen strøm ved hjelp av ildstedets varme overflate. Det termoelektriskeelementet produserer strøm til å drive to vifteblader som igjen fordelervarmenfra ildstedet effektivrundt i rommet. I stedet for at varmen umiddelbart stigermottaket, blir den drevet direkte inn i oppholdsrommet ved hjelp av to vifteblader.Smartfanfungerer på ett meget enkelt prinsipp, jo varmerer bunnen er og kalderetoppener,desto mer strøm blir produsert og mer varme blir fordelt. Smartfans unike konstruksjon gjør viften til markedets klart mest effektive økovifte.Den øverste viften har to funksjoner. Den kjøler ned toppen av viften samtidig somden fordeler varm luft sideveis inn i rommet. Viftebladet i front er aerodynamisk utformetog sprer varme på en meget effektivmåte rett ut i rommet. Smartfan økovifteharkapasitet til å sirkulere hele 342 m³varmluft pr. time.Uten SmartFan.

Vekt 1 kg B D H: 20 cm 14 cm 22 cm Luftstrøm:342 m³/t Temp:65-345

Smartfan LT

Smartfan, den smarteste ovnsviften hittil. Smartfan LT er utgaven for ovner som har lav overflatetemperatur. Denne passer veldig bra på parafinovner, wallasovner, kleberstensovner etc.

Selges kun i Henriksen Peisforum Oslo: 

 
Ecofan 810 KBX, nikkel

Ecofan 810 er en forbedring av den klassiske Ecofan 800. Den nye modellen 810 er laget for et temperaturområdet mellom 65 og 340 grader celsius. Den fungerer best ved rundt 200 grader celsius. Ecofan 810 har et nyutviklet to-armet blad og har en effekt på 178 m3/time. Den passer for mindre rom opp til 25-30 kvm. Leveres i norsk pakning med norsk bruksanvisning, betingelser i henhold til norsk forbrukerkjøpslov. 

 
Ecofan 806 KBX, nikkel

Nytt, elegant blad med to vinger. Modell 806 er laget for å imøtekomme ønsket om en vifte som kan brukes ved lavere overflatetemperaturer som f.eks kleberstein eller enkelte typer gass eller konveksjonsovner. 806 er laget for et temperaturområde mellom 60 og 150 grader. 

 
Ecofan 806 BBX, messing

Nytt, elegant blad med to vinger. Modell 806 er laget for å imøtekomme ønsket om en vifte som kan brukes ved lavere overflatetemperaturer som f.eks kleberstein eller enkelte typer gass eller konveksjonsovner. 806 er laget for et temperaturområde mellom 60 og 150 grader. 

 
JOI lampe

Ved å sette et vanlig fire-timers te-lys inn i JOI vil den tenne 8 kraftige led-lys. Disse gir da et lysutbytte som er 18 ganger større! Og de lyser så lenge te-lyset brenner! JOI virker like godt ute som inne. Den virker faktisk bedre jo kaldere det er - det er temperaturforskjellen som skaper energien. Bør ikke settes rett ved en varm vedovn - og man må for øvrig være så forsiktig som man skal med levende lys.

JOI kan brukes med hode nede til områdebelysning, eller man trekker hodet opp og kaste lyset dit man vil ha det. Vi har fått meget god tilbakemelding fra allergikere som slipper å tenne mange stearinlys med påfølgende os på hytta. Du tror det ikke før du får se det 

 

×Tips en venn

Smartfan HT Smartfan HT Hyttebua

Send tipset til (din venns e-postadresse)

Din e-postadresse (IP: 52.87.253.202)

Din kommentar (valgfritt)
Minst et par ord, dersom du skriver noe

Sender, vennligst vent ..  Avbryt