Sorter produkter

Brunner Peisinnsatser

Brunner peiser har et imponerende og spektakulært design, og blir garantert rommets midtpunkt.

Med en Brunner peis får du et møbel som gjør rommet komplett, både når det gjelde varme og design. Det er mange typer å velge mellom; rettveggspeis, stilpeiser, runde peiser, 180 º peiser, panorama peiser osv. Brunner er peismerket som arkitektene ofte velger når de skal tegne en storslagen peis med sterk personlighet! Enten du velger en ren peisinnsats og får en arkitekt eller fagmann til å tegne omrammingen, eller du velger en av de ferdige peisløsningene, så er du garantert en høy wow-faktor! 

 
BSK 06 - Arkitektur Kamin 45/101

Systemkaminer BSK - Brunners kaminer med färdiga omramningar
En bättre och enklare konstruktion av en kaminanläggning är inte möjlig.
BRUNNERs systemkaminer består av en kamininsats och måttanpassade byggdelar av värmebetong, som schematiskt sammansätts ovanpå varandra.
Din kamin kan fås i många utföranden, i den moderna looken av obehandlad eller oljad betong, överdragen med puts så du kan gestalta den precis som du vill eller målad i din favoritfärg. Du kan också applicera storformatkakel och eldbord utan problem. eller klä in den i stenmaterial, kontakta oss gärna för tips om användbara material.

Tilbudet gjelder utstillingsmodell på Gressvik 

Veil.pris: 80 503 NOK

Tilbudspris: 63 790 NOK

Du sparer: 16 713 NOK / 21 %

 
Stil 62/76

Brunner Stil innsatser har en veldig stor og høy flat glassrute , noe som skaper en hyggelig atmosfære og koselige stunder foran peisen.
Brunner Stil innsatser har en plan glassrute. Dimensjonene som er oppført viser høyde og bredde (f.eks. H / w 62/76) alle enheter hevedør

Tilbudet gjelder:
Utstillingsmodell på Gressvik.
Består av Stil 62/76 innsats med dobbelglass, sort 50 mm ramme, viktsats, spjeld og angel 

Veil.pris: 66 000 NOK

Tilbudspris: 55 000 NOK

Du sparer: 11 000 NOK / 17 %